Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




zondag 29 juni 2014

PL album Katwijk.

Voor dit album heb ik weer een paar pagina's gemaakt.
Nu is dit album af, weer een vakantie weg gescrapt.
Ook bij deze pagina's heb ik de kaartjes weer zelf gemaakt.
De gekleurde ondergrond heb ik met distress stains geschilderd.



En de laatste pagina van dit album:

zondag 22 juni 2014

Creatief bezig zijn.

Het is heerlijk om creatief bezig te kunnen zijn.
Gisteren heb ik bij de Craftorij in Ede een workshop gegeven.
Het was een gezellige dag en fantastisch dat de dames aan het eind van de dag enthousiast met een mooi zelf gemaakt album naar huis konden gaan.



Mocht je zelf ook creatief aan de gang willen gaan en even geen inspiratie hebben, misschien kun je dan wel wat met de tutorials van DD stamps.

dinsdag 10 juni 2014

Je eigen foto's in een viewmaster.

Op de blog van crafting in the rain kwam ik een uitleg tegen hoe je in een viewmaster je eigen vakantiefoto's kunt verwerken. Dus mocht je deze stans hebben, of er het snijbestand van hebben.....ga je gang.