Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




zondag 11 januari 2009

LO's van Amerika.

Ik heb weer eens heerlijk tijd genomen om te scrappen.
Deze LO heb ik gelift van een LO die ik tegenkwam op internet:




De rechterhelft van deze spread heb ik er zelf bij verzonnen:



Ik scrap altijd met papier. Er worden mooie digitale LO's gemaakt, maar volgens mij kan ik hier beter maar niet aan beginnen want ik heb altijd veel te veel ruzie met de computer omdat het me niet lukt wat ik wil.
Ik kwam een pakket tegen waarbij je een digitale LO kunt maken, de schets hiervan heb ik gebruikt om een LO (van papier) te maken.
Dit is de schets:






En dit is wat ik ervan gemaakt heb:



De rechter helft van deze spread heb ik er weer bij verzonnen:




De gaatjes (om het idee van een filmstrip te krijgen) heb ik gemaakt met een inbindapparaat, je zou hiervoor ook de bind it all kunnen gebruiken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hele mooie LO's heb je gemaakt, mooie warme kleuren. Kijk regelmatig op je blog, doe er veel tips, ideeen en inspiratie op. Groetjes Danielle

Enny zei

Hallo, dit is de eerste keer dat ik op jouw blog kom, fantastisch !!! Heel mooie layouts en nuttige tips. Ik zet jouw blog bij mijn favorieten.